Cynthia

“Hoi allemaal! Mijn naam is Cynthia Siebrand en ik ben 20 jaar. Op dit moment woon ik in Leusden en ik studeer aan de Universiteit van Utrecht. Deze zomer ben ik klaar met mijn bachelor College of Pharmaceutical Sciences en in september hoop ik mijn master te beginnen.
Als bijbaantje heb ik veel bijles gegeven aan vmbo, havo en vwo scholieren. Hier ben ik mee gestopt, omdat ik voor een tijd in Australië heb gestudeerd en ik het vervolgens heel druk heb gehad bij mijn stage in Nederland. Nu dat afgerond is, zou ik het leuk vinden om weer te beginnen met huiswerkbegeleiding/bijlessen geven, dus als u nog iemand zoekt in de omgeving Leusden, laat het gerust weten! 😉

Verder doe ik veel aan wedstrijdzwemmen. Hier train ik 5x per week voor. Ook hou ik veel van surfen, duiken, en snowboarden.
Naast sport, ben ik ook actief in mijn studentenvereniging Ichthus Utrecht en in mijn kerk in de gemeente Leusden.

Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat ik eens zo’n reis naar Afrika zou maken. Een paar jaar geleden kwam er al eens een reis naar Rwanda voorbij. Ik was geïnteresseerd, maar helaas kon ik op dat moment niet mee. Toen ik hoorde dat er met de gemeente Amersfoort een reis werd georganiseerd, was ik eerst voorzichtig vanwege de kosten, maar ik kon het idee niet uit mijn hoofd zetten. Steeds weer kreeg ik aanwijzingen dat ik deze reis echt moet gaan maken, en uiteindelijk heb ik mij aangemeld!
Ik ben steeds nieuwsgieriger geworden naar het land Rwanda en naar de mensen die er wonen. Vanwege de bijlessen die ik vroeger gaf, ben ik erg benieuwd naar het onderwijs van de kinderen en de jongeren in Rwanda. Ook vraag ik me af hoe daar de zorg en medicatie is geregeld.
Wat ik er precies van moet verwachten, weet ik niet zo goed, omdat Afrika toch een heel nieuw gebied voor mij is. Ik ben er wel van overtuigd dat het een hele bijzondere ervaring gaat worden. Ik kijk er al heel erg naar uit en ik hoop dat wij met onze aanwezigheid iets voor deze mensen kunnen betekenen!”

Advertenties