Elize

Elize van Oostende
18 jaar
Ik ben geboren, getogen en nog steeds wonende in Putten.
Mijn leven draait om school en examens halen, want ik zit namelijk in VWO 6. Om korfbal, waar ik in de A1 van de korfbalvereniging De Meeuwen mag spelen en daarnaast zit ik ook nog in het bestuur van de jeugdvereniging van de hervormde gemeente van Putten: JV HDDWEDVL.
Zoals ik net al zei bespeel ik de sport korfbal. Sport vind ik een heel belangrijk onderdeel van het leven. Het is heerlijk om samen met andere te bewegen en mentaal en fysiek sterker te worden. Ook vind ik het leuk om films te kijken en muziek te luisteren. Ten slotte heb ik ook intresse in de Pysghcologie, wat ik volgend jaar ook hoop te gaan studeren.
Ik ga naar Rwanda, omdat ik graag met de mensen daar in contact wil komen d.m.v. onder adnere sport en spel. Ik ben een fanatieke sporter en dat wil ik graag gebruiken in het contact leggen met de mensen daar. Ook vind ik het belangrijk om zo ook tot een gesprek te komen over het geloof. Hoe gelvoen ze daar? Hoe ziet hun cultuur eromheen uit? Die antwoorden wil ik maar altegraag ontdekken daar.