Fleur

Mijn naam is Fleur Wildeman en ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Amersfoort.
In het dagelijks leven werk ik als facilitair medewerker bij verschillende zorginstellingen. Dit doe ik met veel plezier. Daarnaast heb ik ook nog verschillende gezinnen waar ik oppas.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te lezen en muziek te luisteren. Daarnaast ben ik dol op fotograferen en dit is dan ook iets wat ik regelmatig doe. Ik ben vorige jaar begonnen met parachutespringen en hier wil ik zeker mee doorgaan.

Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, en ik word altijd gelukkig als ik met deze mensen samen ben.

Iets waar ik veel voldoening uithaal is het jeugdwerk wat ik doe voor de kerk. Ik help nu al zeker 6 jaar met organiseren van het gezamenlijke kindernevendienst kamp waar ik vroeger zelf meeging als kind. Ook doe ik nu een aantal jaar de SOOS en sinds 2 jaar doe ik dit samen met 2 anderen kerken uit Amersfoort

In de zomer van 2017 ga ik de reis maken naar het project Mwana Ukwanda in Rwanda samen met nog een aantal meiden. Waaronder 3 uit mijn eigen gemeente de Bron.
Toen werd verteld over dit project was ik meteen enthousiast. Na wat gegoogle werd dit enthousiasme alleen maar groter. Ik heb altijd al vrijwilligers werk willen doen in het buitenland. En toen ik nog jong was steunden wij met onze gemeente een weeshuis in Polen. Omdat ik te jong was om mee te gaan hielp ik altijd mee met de actie’s om geld op te halen. Toen ik eindelijk oud genoeg was om mee te gaan stopte het project helaas.

Dus toen dit project op mijn pad kwam hoefde ik niet lang na te denken of ik mee wilden gaan. Ik ben heel benieuwd hoe ik het het leven daar is en hoe de mensen zijn omgegaan met de gevolgen van de genocide. Ook ben ik benieuwd naar de gesprekken met de jongeren, over hoe hun leven is. Wat is voor hun belangrijk? Hoe zien zij de toekomst?

Ik weet zeker dat de reis een enorme levenservaring zal zijn en voor veel invloed in ons leven en in de levens van de jongeren daar zal zorgen.

Advertenties